LOCOSYS

Locosys

 

LOCOSYS Technology Inc.

 

Společnost LOCOSYS Technology Inc. byla založena v roce 2005. Technologie LOCOSYS pochází od známé výzkumné organizace informačního průmyslu. Společnost klade velký důraz na výzkum a vývoj v oblasti softwaru, hardwaru a systémové integrace. Má vlastní certifikované výrobní linky na Taiwanu (IATF16949 : 2016 / ISO 9001 : 2015). LOCOSYS je kvalifikovaným dodavatelem pro výrobu na úrovni 1 a 2 v automobilovém průmyslu (design house, EMS, OEM, ODM) a byla vyhodnocena jako nejlepší partner roku 2017 v oblasti „Automotive Dead Reckoning“ v globálním automobilovém průmyslu. LOCOSYS poskytuje řešení a služby pro různé segmenty trhu.

 

Produkty a služby

LOCOSYS poskytuje produkty související s určováním polohy a navigací GNSS, zahrnující moduly určování polohy GNSS, moduly GNSS Dead Reckoning (DR), vysoce přesný modul RTK a RTD, moduly Bluetooth 4.0 a bezdrátový BT 2.4G, modul MEMS, modul RDS-TMC pro dopravní informace, ARM řešení systémové platformy a související testovací software APSub-meter moduleP.

 

Sortimentní skupiny

Modules GPS

Modules GNSS

Sub-meter Modules

Timing Modules

Smart Antena

Dead Reckoning (DT)

RTK Solution

Speed Watch

Mouse Receiver

PCIe Card

 

Aplikace

LOCOSYS je světovým lídrem na trhu GPS / GNSS tím, že identifikuje potřeby zákazníků a poskytuje vhodná řešení k dosažení úspěchu. S vynikajícím, ale nákladově efektivním řešením satelitního určování polohy, LOCOSYS účinně pomáhal několika projektům M2M, včetně správy vozového parku, sledování majetku, UAV, načasování, automobilového průmyslu atd.

Produkty LOCOSYS  se uplatňují v řade oblastí: navigace lodí a automobilů, elektromobily, drony, radiosondy, přenosná zařízení (handheldy), automatizace výroby, veřejná doprava, smart city, zemědělství, zdavotnictví, obranný průmysl apod.

IoT

RTK

 Více ...

Poptávka
Požadavek na cenovou a termínovou nabídku můžete poslat pomocí tohoto formuláře.
Technická podpora
Pomocí tohoto formuláře můžete uplatnit Váš požadavek na technické informace či pomoc.
Objednávka
Zde je možné přímo uplatnit Vaši objednávku.